Grup de Creixement Personal. Contes que ens expliquen qui som

Objectius
Sobre aquest programa

Inici curs: 18 d’octubre 2022

Els Grups de Creixement Personal tenen com a objectiu general augmentar l’autoconeixement i l’autoestima a través de la gestió emocionalment ecològica de les emocions. Això facilita la millora de les relacions amb un mateix, les relacions interpersonals i amb el món en general.

És un treball individual realitzat en el si d’un grup on els valors més importants són el respecte per cada persona i l’espai protegit del grup.

Enguany treballarem amb diverses dinàmiques de grup que tenen com a element base alguns contes del llibre “La vida viene a cuento” de Jaume Soler i Mercè Conangla. Els contes són una eina molt potent per realitzar un treball d’autoconeixement, ja que la metàfora sovint ens porta a respostes de les quals encara no ens hem fet les preguntes i a preguntes que parlen per elles soles sense que els calgui resposta. Farem un treball metodològicament creatiu, dins del marc del model Ecologia Emocional, per tal d’arribar a l’essència de cadascú i aprendre de i amb nosaltres mateixos, alhora que descobrim les nostres potencialitats. En Ecologia Emocional el conte és un recurs que utilitzem sovint per a anar directe a la part més emocional i treballar a parir d’aquí amb la part mental i d’acció.

“No hi ha pesar que pugui esmenar ni una sola de les oportunitats que desaprofitem en la vida”
Conte de Nadal, de Charles Dickens

Objectius

 • Trobar i expressar les nostres emocions i aprendre a gestionar-les.
 • Practicar l’autoconeixement en base a l’auto observació, l’observació de la diversitat del grup i la presa de consciència
 • Reforçar la pròpia vàlua a través del coneixement, l’amor i la cura d’un mateix.
 • Animar a incorporar una actitud d’obertura activa a la vida.
 • Facilitar als participants la formulació de preguntes despertador que l’indueixin a trobar les seves pròpies respostes
 • Incorporar la pràctica com a eina de transformació personal.
Contacta'ns
Dades Generals
Datos generales e información sobre el programa
Durada

12 sessions en dimarts, d'octubre 2022 a maig 2023.
Horari: de 18:00 a 20:00 h (CET)

Lloc

Format online, a través de Zoom
Grup de 15-18 persones

Calendari

18 octubre 2022
8 novembre 2022
29 novembre 2022
13 desembre 2022
10 gener 2023
24 gener 2023
7 febrer 2023
28 febrer 2023
14 març 2023
11 abril 2023
2 maig 2023
23 maig 2023

Titulació

Certificat d'assistència complint un mínim del 80%

Metodologia i Destinataris
Temari i estructura del programa

Metodologia

 • Prèviament a cada sessió s’enviarà als participants el conte que es treballarà a la sessió següent per tal de poder-lo llegir i se’ls demanarà alguna reflexió concreta per compartir a la sessió prèviament a l’inici de la dinàmica.
 • A cada sessió es treballarà una dinàmica grupal que prendrà com a base un conte del llibre “No són contes, és la vida” de Jaume Soler i Mercè Conangla, elaborada per l’equip de facilitadors.
 • Les sessions seran totalment vivencials de manera que facilitin compartir reflexions, emocions i experiències així com definir plans d’acció alineats amb els objectius personals.
 • Les sessions es faran segons calendari previst i seran facilitades conjunta o separadament per l’equip de facilitadors/es.

Equip de facilitadors/es:

 • Àngels Ferrao. Trainer en Ecologia Emocional, Infermera, Diplomada en Psicologia Clínica i Specialist in Personal Growth Technique. Responsable del Projecte de Grups de Creixement de la Fundació Ecología Emocional i Facilitadora de grups de creixement.
 • Andrés Bautista. Màster en Ecologia emocional i Máster Logística Integral UAB a més a més d’aprenent de l’ofici de viure que és el seu títol preferit. Facilitador de grups de creixement.
 • Lidia Albert Siles. Màster Ecologia Emocional, Facilitadora de grups, Treballadora Social i Pedagoga Social.
  .
Preu i Formes de Pagament
Dades econòmiques del programa
 • Preu Amics i Amigues de la Fundació Ecologia Emocional: 90 euros (Fes-te Amic i Amiga de la Fundació per 45 € anuals).
 • Preu general: 150 euros.

Inscriu-te al Grup de Creixement Personal

Inscriu-te als tallers de presentació del Grup de Creixement Personal del 20/09/2022 o del 03/10/2022 

Contacta'ns
Posa't en contacte amb nosaltres

  Nom*

  Cognom*

  Email*

  Telefon*

  Empresa

  Missatge*

  Estic d'acord amb la Política de Privacitat