Ecologia Emocional, Ioga i Anglès

Objectius
Sobre aquest programa

Extraescolar quinzenal d’Ecologia Emocional de 3-5 i 6-10 anys

L’Ecologia Emocional, ioga i àngles per a valents exploradors/es neix amb la voluntat d’oferir als infants un ventall de recursos que contribueixin a la seva gestió emocional. Endinsant-nos en el meravellós món de les emocions jugarem i aprendrem a conèixer què ens passa, com és això què ens passa, perquè, i què podem fer; a conèixer-nos a nosaltres mateixos i al nostre entorn.

Per a fer-ho utilitzarem el ioga com a camí de la consciència corporal, per a centrar-nos i poder sentir millor allò que ens passa.
Connectarem amb com estem en l’ara i aquí per a poder gaudir de la vivència. A l’acabar, farem una relaxació que ens permetrà assimilar l’experiència viscuda.

Entenent la diversitat com a punt de partida per l’enriquiment del nostre món, en aquests tallers descobrirem les emocions en català, castellà i anglès, ampliant el nostre coneixement emocional i generant més possibilitats d’expressió. Durant aquest programa acompanyarem als exploradors/es al llarg d’un emocionant viatge en un entorn cuidat, amorós i estimulant on
podran descobrir el seu món emocional, per tal d’obrir-se a la vida amb optimisme, amb els ulls oberts i curiosos, perquè siguin nens i nenes empàtics amb el seu entorn i perquè creixin amb confiança.

 

Contacta'ns
Dades Generals
Dades generals i informació del programa
Durada

Divendres quinzenal de 18 a 19,15h

Lloc

Aulas Fundació a Sant Andreu Recinte Fabra i Coats
c/Sant Adrià 20
08030 Barcelona

Calendari

Pendent definir calendari 2020-2021

Titulació

Descarrega't el programa
Metodologia i Destinataris
Temari i estructura del programa
  • Oferim una proposta creativa i viscuda al 100%. Per detectar, reconèixer i integrar les emocions que anirem treballant durant tot el cur. Utilitzarem diversos recursos i tècniques que adaptarem a les diferents edats i necessitats de cada grup perquè sigui el més personalitzat possible.
  • La nostra metodologia és dinàmica i participativa. Treballem amb relats, metàfores, idees força, preguntes despertador i dinàmiques vivencials. Utilitzarem el joc, els contes d’Ecologia Emocional, les il·lustracions, les projeccions audiovisuals, la creativitat, el ball, la música i el teatre.

FACILITADORES DEL PROGRAMA:

IRENE ERRA CASACUBERTA.   Apassionada en l’ensenyament i aprenentatge dels infants. Mestra en educació infantil i primària en anglès. Formada també en el món del lleure, sent durant deu anys monitora d’un esplai i directora d’un casal d’estiu.

Ha viscut a l’estranger en països com Itàlia i els Estats Units.

LAURA RITA BASSANI.  Formada en educació infantil, Ioga i educació emocional. Impartint tallers de Ioga i educació emocional per a nens i nenes des de fa 8 anys en diferents institucions educatives a l’Argentina i Espanya.

Preu i Formes de Pagament
Dades econòmiques del programa

Preu: 75€ / trimestre

Descompte del 10% per germans

Contacta'ns
Posa't en contacte amb nosaltres

Nom

Cognom

Email

Telefon*

Empresa

Missatge

Estic d'acord amb la Política de Privacitat