La línia principal i transversal d’acció que tenim des d’El despertador i com a Institut d’Ecologia Emocional al territori espanyol és contribuir al benestar de les persones

Enguany la Marató de TV3, que se celebra el diumenge 19 de desembre, va precisament dedicada a la Salut Mental.

I és que des que va començar la pandèmia els casos de depressió major i trastorn d’ansietat al món han augmentat un 28% i un 26% mentre que el trastorn per estrès post-traumàtic, l’ansietat i la depressió són, respectivament , cinc, quatre i tres vegades més freqüents del que habitualment reporta l’Organització Mundial de la Salut (Psychiatry Research). (Font: El País “España, en teràpia” https://bit.ly/3clu2tJ ). A més, els experts coincideixen a assenyalar que 1 de cada 4 persones adultes tindrà un problema de Salut Mental en algun moment de la seva vida.

Amb tot plegat, volem proposar-te una activitat molt especial enfocada al benestar i a la gestió emocional que, al mateix temps, contribueixi a aquesta iniciativa solidària tan important. Una activitat on puguem preparar el nostre Kit d’Autocura prenent una dosi de tres grans antídots per fer front a molts dels problemes que tenen a veure amb la salut mental, com poden ser:

  1. Regalar-nos un espai de qualitat de connexió personal
  2. Sentir-nos formant part d’una xarxa de vincles que ens ajuden a sostenir
  3. Connectar amb les propietats terapèutiques de la natura

Per tant, serà una trobada en grup, oberta a tots els públics, el diumenge 19 de desembre a les 10,30h on farem un passeig pels boscos de Caldes de Malavella (La Selva – Girona) que ens servirà per connectar amb la natura i amb nosaltres, a nivell personal i grupal. Per parar, escoltar-nos i identificar quines són les nostres fuites d’energia per minimitzar-les, i quines les nostres fonts d’energia, per tenir-les més presents a la nostra vida. Partirem del model d’Ecologia Emocional i algunes de les seves idees força.

Et convidem a prendre-hi part i a animar el teu entorn a participar-hi. Per passar una bona estona plegats/plegades que ens ajudi a guanyar benestar i, alhora, contribuir a aquesta causa tan necessària. La proposta és que cada persona que hi participi aporti un mínim de 10€.

Nosaltres recollirem totes les contribucions solidàries i farem una aportació conjunta del total a la Marató de TV3

T’hi apuntes? https://forms.gle/NdsTH5NnyGGs2cck6

Més información sobre la Marató de TV3 aquí: https://www.ccma.cat/tv3/marato/