El dijous 17 de novembre a les 12:15 h , Mercè Conangla, cocreadora del model i la Fundació Ecologia Emocional participarà en el Congrés d’Intervenció Psicosocial d’Emergències del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya amb la conferència “Ecologia emocional en situacions de crisis. Bones pràctiques per la relació d’ajuda davant el patiment, pèrdues i mort”.

El Congrés tindrà  lloc a Barcelona del 16 al 18 de novembre del 2022, i neix amb la voluntat de posar en valor el que ja s’ha fet i el que s’està fent en relació a l’atenció psicosocial a les persones en situacions d’emergències i catàstrofes.

Fa relativament pocs anys que s’ha incorporat de forma habitual la presència dels i les professionals de l’àmbit social en aquestes situacions, posant en evidència que, si les necessitats socials s’atenen des del primer moment, l’afectació de les persones és menor i s’evita, també, que les persones vulnerables quedin desateses.

La pandèmia provocada per la covid-19 ha estat i és, sense dubte, una experiència d’intervenció social en emergències que ha posat a prova les capacitats, habilitats i recursos de les i els professionals. Per això, en aquest Congrés es donarà un protagonisme especial i s’escoltarà a aquelles persones que han tingut un paper essencial en la gestió des de diferents escenaris.

El Congrés estarà dividit en tres eixos transversals -intervenció, gestió i recuperació-, en els quals es comptarà amb la presència de persones expertes en intervenció social en emergències, tant nacionals com internacionals.

Més informació i reserves al web del Congrés